Hvad siger andre?

Helene er en fantastisk coach, der sætter sig ind i hvad du gerne vil opnå og arbejde med.
Helene hjælper dig frem til dit mål via. samtaler og teknikker, som gør at du arbejder fokuseret
og målrettet imod dine ønsker.
Jeg kan varmt anbefale Helene som coach, Hun har en stor erfaring – viden indenfor hendes fag
og i coaching forløbet vil du lære at træffe de rigtige beslutninger, der er gode for dig og din fremtid.
Jeg giver de bedste anbefalinger til at vælge Helene Hillersdal som din personlige coach.
// Kamilla Farrel

Helene Rosendahl Hillersdal har afholdt 20 undervisningseftermiddage for hold af 25 medarbejdere i Halsnæs Kommune.

Temaerne har været:

Den værdibaserede arbejdsplads, dokumentation og anerkendende kommunikation.

Målgruppen var de kommunalt ansatte på Plejecentrene.

Helene er systematisk, tydelig og inspirerende.

Helene er i sin tilgang til formidling og mennesker meget anerkendende.

Især godt med denne undervisningsform, coaching undervejs, og det meget vedkommende indhold. Engageret og veltilrettelagt undervisningsforløb.Jeg vil træde ud af flinkeskolen, acceptere mine følelser og øve mig i at være assertiv.

Jeg har fået viden om, hvor vigtigt det er for mig, at være opmærksom på mine rettigheder, og hvordan jeg kan reagere assertivt, i stedet for uhensigtsmæssigt. Især godt at du taler ud fra dig selv, og deler dine erfaringer. Der har været en god blanding af teori og øvelser.

“Jeg har fået øjnene op for, hvor spændende det er at udforske andres følelser, og at spørge ind til andres oplevelser. Dejligt med eksempler, jeg føler der har været god tid til kurset. Fået redskaber til at spørge ind”

“Flere dage – vildt godt. Tak for din hjælp og trygt forløb. Det har især været godt med de gode historier fra Helene. Andre kursister og  mig selv har turdet komme med eksempler, der har hjulpet til at forstå den vej, jeg skal fortsætte ud af..”

 

Kære Helene.
Jeg gik ind ad en dør, og gik ud igen. Næste dag gik jeg ind ad den samme dør, men da jeg skulle ud opdagede jeg flere døre. Jeg blev nysgerrig, hvad gemte sig bag dørene?
Der gemte sig: Ord som jeg kunne bruge på en anderledes måde. Hvad trigger mig, var bag en anden dør.
Bag en tredje fandt jeg fortiden, men jeg sluttede fred med den, for ord er jo bare ord. Lige inden for fortiden gik en gang til venstre, der fandt jeg nutiden, det er der jeg er nu. Fremtiden har lovet at vente på mig i gangen til højre, til jeg er klar. Bag hver ny dør fandt jeg nye døre til højre og venstre. Jeg nåede ikke at åbne dem alle, men tro mig: Da jeg gik hjem søndag eftermiddag var det med en tro på at jeg er god nok som jeg er, og det vil jeg blive ved med at være. Hvor mange døre jeg når at åbne ved kun fremtiden, men jeg har lovet mig selv at være nysgerrig og bruge nutiden som hjælper.
Tusind tak for et godt kursus. Jeg kan ikke beskrive nok, hvor mange redskaber jeg fik til min videre færd frem mod et godt selvværd.

Med Venlig Hilsen
Laila Larsen, Hvide Sande

Det har været en øjenåbner at jeg ikke kan ændre andre mennesker, men mig selv. At jeg selv har indflydelse på om det bliver en god dag, med gode tanker. Jeg er blevet mindet om hvor vigtigt det er at være tro imod mig selv. At jeg har stillet for store krav til mig selv, og at jeg er OK som jeg er, uden at skulle præstere en masse.

Jeg har fået teknikker til at øve mig på at kommunikere i situationer som jeg har det svært med f.eks på arbejde, hjemmefronten, hvor jeg tit falder ind i offerrollen. Jeg vil fremover være mere bevidst om hvordan og hvornår jeg vælger kommunikationsform  –  og som sagt går jeg herfra med den viden om hvordan jeg kan ”blive hos mig selv”, i min naturlige tilstand.

Du er meget inspirerende. Jeg ville gerne have ”dig på skulderen”, når jeg igen oplever en situation der er svær.

Helene Rosendahl er certificeret coach fra min virksomhed Manning Inspire og har efterfølgende fungeret som certificeringscensor på vores coachuddannelser.
Helene evner på professionel vis at kombinere sine empatiske og omsorgsfulde personlighed med en målrettet og resultatorienteret coachingstil.
Hun arbejder struktureret og seriøst med stor respekt for den enkelte klient, og med hendes analyserende og effektive facon, formår hun til fulde at få sine klienter til at nå deres mål og handle på deres drømme!
Jeg kan på det varmeste anbefale Helene, hvis du ønsker et samarbejde med en erfaren og resultatorienteret coach.

Hvis du tør udfordre dig selv, og være 100% ærlig, kan du blive meget bevidst om dig selv og finde årsagen til at du reagerer sådan som du gør. Jeg har fået en større tro på mig selv – fordi jeg husker at sige til mig selv: til enhver tid gør jeg mit bedste

Jeg har fået en større tro på mig selv – fordi jeg husker at sige til mig selv:
til enhver tid gør jeg mit bedste

Jeg har oplevet Helene som en dygtig coach med en virkelig god sans for, hvor sagens kerne er. Helene har holdt fast, når jeg har forsøgt at krybe udenom en ubehagelighed, og hun har hjulpet mig med at opdage kortslutninger i mine tankegange
og med at finde bedre måder at tackle tingene på.

Jeg har ved at blive coachet, fået flere nye indsigter, og mere selvtillid.
Tanker jeg før havde om mig selv, er blevet vendt til nogen der støtter mig i min hverdag

Hvem siger drømme skal være drømme?
Hvad vil du være ked af aldrig at have gjort?
Du bestemmer selv.
Lær at være hovedpersonen i dit eget liv.

Coaching! en gammel karamel i nyt papir, måske men efter kurset synes jeg at jeg har fået indblik i en metode der kan bruges i mange sammenhæng. Vil man ændre noget i sit liv, hvilket jo i sig selv kan opleves umuligt, er metoderne i coaching håndgribelige og effektive i forhold til at se sig selv lidt fra oven. “En parlør til baglommen” – god arbejdslyst.

At jeg har deltaget i kurset, har været medvirkende til, at jeg har kunnet møde til eksamen uden at være angst, og har kunnet bevare roen i eksamenssituationen.

Gennem coachingen blev problemerne mindre og mindre. Det er en træning i at få sat nogle ord på de specifikke problemer. Det gør det muligt at se konsekvenserne klart i øjnene, og i takt med at problemerne blev mindre og mindre, voksede modet til at gå efter det, jeg havde lyst til. Jeg har altid været den type, der går med både livrem og seler. Jeg fik ro i maven og mod til at smide seler og livrem. Vi fik sat fokus på, om jeg også kunne klare det, hvis det ikke gik. Så var det pludselig ikke så svært, siger hun, mit mod voksede og problemerne skrumpede.

”- stop hensynsbetændelsen”,”- drop flinkeskolen”,” – vær dig selv”

Helene er mild og omsorgsfuld – og superskarp.

Hun guider folk med fokus på at de er mere værd, end de egentlig tror. Og hun opmuntrer folk til at holde fast i at være sig selv. Hun brænder for at alle har stort selvværd. Hun er åben over for nye vinkler – men har altid for øje, at folk har egne meninger, og at hun også selv har det. Hun er autentisk, har mange gode eksempler som andre kan relatere sig til.

Hun taler helt nede på jorden og til at forstå for almindelige dødelige. Hun taler i øjenhøjde, når hun underviser – og med blid selvironi og selvkendskab. Hun bruger gerne sig selv som eksempel og punkterer dermed at nogen er bedre end andre. Det gør at alle kan relatere til hende og til det hun underviser i.

Selvom hun selv har droppet flinkeskolen, så er hun stadig sød, rummelig, autentisk, står ved sig selv og sine egne behov. Bedre kan det da ikke være. Et levende billede på det hun formidler. Hun kan både være feminin, superkvindelig med alle de kvaliteter, der er i det – OG have selvværd uden at give køb på det feminine.