Din oase til selvomsorg


Modtag dit daglige boost, det koster 0 kr.

dagligt boost


Modtag dit daglige boost, på alle hverdage -  i din mailbox, og skab din egen oase af selvomsorg.

Dit boost vil styke din selvkærlighed, dit selvværd og din selvtillid.

​Pas på DIG.

Du har brug for hver eneste dag, at pleje dig selv, med masser af selvomsorg, for at få energi, og for at have energi til at være der for andre.

Du har brug for at drage omsorg for dig selv, for at styrke dit selvværd.


Hej Helene

Tusind tak for dine kærlige input.  Jeg glæder mig hver dag til dit opslag, og jeg bruger alt det jeg kan. Jeg er inde i en forandringsperiode og har meget glæde af dine opslag.​ Tusind tak for den DU er.

Jette Petersen
Boost

Ingen mennesker kan yde, uden at have noget og give af. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden fylder dig selv op, for ikke at brænde ud. 

Hvis du i mange år har været vant til at "danse efter andres pibe", og opfyldt alle andres behov, i stedet for dine egne, så kan du være ude af træning, med at respektere og passe på dig selv.


Hvis du i mange år bevidst eller ubevidst, har tilsidesat dine egne behov, så kan du også være kommet ud af træning, med at mærke dig selv.


Hvis du som barn, eller senere i livet, har følt dig "gjort forkert" af andre, så kan du være ude af træning med at stole på dig selv, og det du mener - samt have svært ved at fortælle andre, hvad du vil og ikke vil.


Din sandhed
boost

Du accepterer samtidig min Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig listen igen, når du ikke længere ønsker at modtage min daglige hilsen.

Du er også velkommen til at tilmelde dig mit almindelige nyhedsbrev, med inspiration til at slippe hensynsbetændelsen, og sig fra - på den gode måde. Det gør du lige her: Nyhedsbrev