Netdating

Netdating for kvinder

– til dig der vil bruge internettet til at finde den rette.

Der er fordele og udfordringer ved at date på nettet. Her er nogle gode råd til dig, der overvejer at finde en partner ved denne metode.

 

Netdating

 

Netdating er blevet meget normalt for både mænd og kvinder. Netdating giver os mulighed for at møde nye mennesker, selvom vi har en travl hverdag – eller blot er den generte type, som har svært ved at møde nye mennesker.

Jeg hører ikke længere til den generte type, alligevel var netdating en oplagt for mig for 6 år siden.

Jeg syntes nemlig dengang, det var en udfordring at vide hvor jeg skulle møde ”den rette” for mig, ude i det virkelige liv.

 

Netdating

 

Det var dog ikke uden mange spekulationer, om fordele og udfordringer, og også lidt grændeoverskridende at komme i gang.

 

 

Der er fordele ved netdating.

Det er hurtigere end offline dating, du har mulighed for at møde mennesker du normalt ikke ville møde.

Du kan skrive med personerne inden I evt. skal mødes ’i virkeligheden’.

Når du dater på nettet, skal du være afklaret med hvorfor du egentligt gør det – og under hvilke omstændigheder, du skal møde din potentielle drømmefyr.

 

Netdating er ikke udelukkende en dans på roser

Netdating er ikke udelukkende en dans på roser. Som kvinde kan du komme ud for nogle udfordringer ved at date på nettet. Måske har du også læst eller hørt nogle skræmmende historier.

Det kræver både tid, passion, at date på nettet, og at du ved hvad du leder efter. Regn med at du måske skal møde et par stykker, før den rette dukker op.

Alle mænd er ikke ens – nogle er ude efter at finde den store kærlighed, mens andre er ude efter ’noget andet’.

Som kvinde er det derfor vigtigt at gøre det klart i profilen, hvad det er du søger – for de fleste kvinder, er det kærligheden der søges. Ja, det er bare ikke nok, hvis du spørger mig. Der er flere faktorer der er vigtige, hvis det skal være det perfekte match.

Lad dig ikke lokke, bare på grund af et billede, læs også hans profil.

Der findes et hav af datingsider, nogle mere seriøse end andre. Studér dem nøje, inden du vælger hvilken du vil bruge penge på.

Se linket nederst i artiklen, hvor du kan få et godt overblik over datingsider.

 

Vær ærlig i din profil.

Vær ærlig f.eks omkring din størrelse, hvis du vælger at skrive om det, og om din alder. Dine interesser, dine ønsker og om dig selv.

Når du er ærlig undgår du at spilde en masse energi og tid, på noget, som alligevel, efter al sandsynlighed, vil føre til noget.

En anden udfordring er profilbilledet. Profilbilledet er det der skal give interesse hos mændene. Men hvilke mænd ønsker du at tiltrække? De veluddannede? Håndværkerne? Direktøren? Ham der ønsker en hurtig seance?

Som kvinde kan du tiltrække de mænd du vil, blot du har et profilbillede der appellerer til den målgruppe du søger.

Når du finder en interessant profil på en partner.

Sørg for at skrive med partnere i et stykke tid, inden I tager på jeres første date. Når I skriver sammen, I kan lære hinanden bedre at kende. Ellers kan du spilde en hulens masse tid på at date kedelige typer, som man fra første øjekast ikke gider at bruge tid på.

Når den potentielle drømmefyr er fundet, så spørg ind til nogle personlige ting. Men husk: gå ikke alt for tæt på det personlige! Du kan godt tillade dig at spørge om hvad hans alder er, nogle flere billeder, om han er gift – og om hvordan forholdet til familien er.

Som kvinde er det vigtig at være åben overfor mænd som man normalt ikke ville date, men samtidig være kontant: synes du ikke det går, så sig det!

 

 

Hvor lang tid I skal skrive med hinanden inden I tager kontakt for alvor, findes der ingen regler om, det skal bare føles OK, for dig. Det er også en mulighed at udforske lidt mere på nettet om den mand du overveje at møde.

Selv brugte jeg igen internettet, og Googlede på Krak, og Google Maps osv. Bl.a om telefonnummer og adresse passede med det jeg fik at vide. Hvor mange bor der på adressen? (ja, jeg har hørt om gifte mænd der praktiserede netdating), og så kan det jo være lige meget….

Muligheden er også at tage det næste step, nemlig at tale i telefon, her viser det sig bedre og hurtigere end på skrift, om der er noget at bygge på.

For mig betød det rigtig meget at høre en levende stemme, og at kunne spørge mere ind til interesser mm. Faktisk forelskede jeg mig i hans stemme!

Der er dog ikke noget som et fysisk møde, og det er der det for alvor vil vise sig, om I er skabt for hinanden – og tror du jeg var nervøs ? – YES.

Inden den første date:

Gør det klart, hvad du søger!

Inden du skal på den første date, er det vigtigt du har gjort det klart, hvad du søger. Om det er drømmekæresten, en at drikke kaffe med eller noget helt andet, er helt ligemeget.

Et godt råd: Aftal et neutralt sted, at mødes på den 1. date. Det kan være f.eks en cafe, eller restaurant. Når I mødes et neutralt sted, er det meget nemmere t komme derfra igen, hvis det viser sig, at det ikke er som du håbede.

Bare du har gjort det klart for modparten, således at I ikke får en date med forskellige succeskriterier.

Hvis der er nogle specielle ting du lider af, så sig det. Ligeledes hvis du har ydergående synspunker på almindelige ting, såsom børn & familie.

Overvej inden mødet hvad du gerne vil have svar på ved det første møde. Hvad er vigtigt for dig at vide om ham?

 

Jeg har hørt om kvinder der forelskede sig, og først langt senere fandt ud af, at han ikke ville have børn – hvilket var et stort ønske for dem.

Er det vigtigt at han kan lave mad, og selv stryge sine skjorter? Hvor meget tid han bruger ved computeren eller foran fjernsynet? Hvordan er hans indstillling til familie, familiesammenkomster. I det hele taget, alt det der er meget vigtigt for dig, spørg om hans mening.

 

Det første møde – gør det til en succes.

Nu bliver det spændende, right?

Selvfølgelig bliver det spændende. Det første møde er altid spændende og måske er du endda nervøs, fordi du har set frem til at møde modparten – og eventuelt har skrevet med ham i et stykke tid, og måske endda talt med ham.

Når du skal på ’den første date’, skal du ikke andet end at være sig selv – og være klædt på. Ikke andet så du føler dig god tilpas. Hvis modparten virkelig er drømmefyren, så har han forståelse for, hvis du er nervøs – ellers er det ikke en drømmefyr.

Vær dig selv. Vær åben.

Snak om dig selv. Men vis for guds skyld også interesse for partneren! – uden at det bliver et forhør.

Held og lykke med DIN netdating. Jeg fandt MIN drømmemand.

Har du gode eller mindre gode erfaringer med netdating, du gerne vil give videre? Eller har du nogle gode råd, som jeg ikke har med, så er du hjertelig velkommen til at skrive dem nedenfor i kommentarfeltet.

 

Her finder du en god oversigt over datingsider. Klik her.

Læs også artiklerne:

Guide til den gode date og Pas på de falske datingprofiler

Har du brug for støtte til at komme igang, så book en coachingsamtale.

 

 

Vil du have min hjælp?

 

Kontakt mig

 

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.