Mest lyst til at søge væk fra jobbet med det samme

​Jobbet er ikke længere hvad jeg havde håbet på.

Hej Helene.

Jeg har været på den samme mindre arbejdsplads i en årrække i, forskellige positioner og har fra start klikket meget godt med en kollega.

Vi er på et mindre kontor, men har som sådan ikke haft meget arbejdsmæssigt at gøre med hinanden indtil for knapt et år siden, hvor jeg tog en vikariatstilling (en super fed stilling) hvor vi skulle arbejde rigtig tæt.

Arbejdsmæssigt klikkede vi med det samme.

Arbejdsmæssigt klikkede vi med det samme, og gik fra nærmest dag 1 i sync med hinanden og vores måde at arbejde på, samt vi hyggede os ret meget på et socialt niveau.

Jeg blev ret hurtigt i vikariatet stillet til udsigt, at jeg kunne fortsætte i samme stilling efter vikariatets ophør blot med en omfordeling, men der lå i det, at jeg nok skulle tage nogle af de større projekter, så bl.a, min kollega og jeg skulle fortsætte med at arbejde tæt sammen.

Alle mine kollegaer har været utrolig glade for at have mig på - og også ytret det for ledelsen - men nu hvor hende jeg vikariede for er tilbage, og projekterne er netop blevet fordelt i mellem os, har jeg virkelig ikke fået de gode ting.

- tværtimod, jeg har fået opgaver som jeg allerede nu ved ikke vil stimulere mig fagligt.

Selvom jeg på papiret beholder samme titel.

Derudover kommer jeg ikke til at arbejde særlig meget sammen med min gode kollega.

​Jeg har allermest lyst til at søge væk fra jobbet med det samme.

Jeg har allermest lyst til at søge væk med det samme og jeg er på grådens rand - ikke så meget når jeg er på arbejde, men om morgenen og om aftenen når jeg er hjemme, og tænker over det.

Jeg kan mærke jeg er på vej ind i en tung, trist tilstand - én del er naturligvis, den professionelle skuffelse (og mangel på anerkendelse for mit arbejde fra min ledelse, når nu mine kollegaer og samarbejdspartnere har været artikulerede omkring deres ønsker om at fortsætte med mig) - så deraf naturligvis også chokket.

Men jeg skal ikke afvise, at en stor del af tristheden også hænger sammen med at skulle "sige farvel" til min gode kollega, selvom vi stadig sidder på kontor sammen. Det føles næsten som at slå op med hinanden - altså bortset fra at ingen af os reelt ønsker det.

Jeg skal tilgengæld være vidne til, at min gode kollega og hende jeg vikariede for, vender tilbage til deres gamle rutiner, og jeg bare sidder lidt tilbage og ikke rigtig føler at have noget ordentligt at rive i.

Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal håndtere det - hverken min sårede professionelle stolthed, eller den mere følelsesmæssige vedr. min kollega.

Håber du kan give nogle gode inputs mv.

Kære du.

Øv øv, jeg kan da virkelig godt forstå du er mega skuffet. Jobbet som du troede skulle blive dit drømmejob, blev ikke som du havde håbet på. Især fordi du er blevet så skuffet på hele to områder.

Vedrørende din gode kollega.

Det sociale er super vigtigt på en arbejdsplads.

"Én faktor tæller væsentligt mere end andre, for at vi trives på jobbet: gode kolleger."

Sådan fremgår det af en undersøgelse som HK har fået lavet, og fremlagt i en artikel.

 "Kollegerne er vigtigere end både sjove arbejdsopgaver og en god chef – og også vigtigere end en høj løn." siger undersøgelsen. Se mere her.

Jeg fornemmer helt klart noget jalousi i forholdet til din gode kollega. Det gode er så, at I stadig sidder på det samme kontor, og måske kan være sociale på andre tidspunkter, end lige med jeres projekter.​

.

​Vedrørende de opgaver du har på jobbet nu.

Arbejdsopgaverne er af afgørende betydning for din trivsel på jobbet. Ligeledes er anerkendelse fra lederne sindsyg vigtig.

Det duer ikke på længere sigt, at dine opgaver ikke matcher dine kompetencer og interesser. Manglende udfordringer og manglende faglig stimulation kan, lige som for mange udfordringer og for store krav, medføre stress, og dårlig trivsel.​

Mads Lindholm Erhvervspsykolog


- Jo mere mening arbejdet giver, des bedre udfører vi arbejdsopgaverne.

Der er helt klart ikke afstemt forventninger med din ledelse, kan jeg læse mig til. Ved de mon hvordan du har det?

Hvad kan du gøre?

​Jeg tænker at du skal bede om en samtale med din ledelse om dine arbejdsopgaver. Fortæl dem hvad du var blevet stillet i udsigt, hvad du havde forventet, og hvordan du har det nu.

Hør hvad de tænker om situationen.​

Jeg synes du skal overveje følgende:

✔️Hvad er det allervigtigste for dig i dit job? Kolleger eller arbejdsopgaver.

✔️Hvad vil du få ud af at skifte job nu?​

✔️Hvilke muligheder har du for at ændre på den nuværende situation?

✔️Hvis du vælger at søge et n​yt job, hvilke faktorer skal du så sikre dig at der er helt styr på, inden du siger "ja" til jobbet?

✔️Hvordan kan du "få mere" af din kollega, som du "savner" nu?​ Kan I mødes udenfor jobbet og lave noget socialt? Så vil du ikke miste hende helt, hvis du vælger at skifte job?

✔️Hvis du vælger at blive på dit nuværende job - hvilke positive tanker kan du så tænke om det, for at få det bedre end du har nu?

✔️Hvis du vælger at blive på dit nuværende job - hvilke positive tanker kan du så tænke om det, for at få det bedre end du har nu?

✔️Hvad skal du sige til dig selv hver morgen, når du bliver trist, som kan give dig en bedre følelse?​

​OBS. Vi mennesker kan styre vores følelser helt vildt megt ved hjælp af vores tanker. Det er nemlig tankerne der styrer vores følelser. Så hvis vi holder fast i negative tanker, bliver vi ved med at have det elendigt.

Håber dette giver mening for dig.

Ellers er du altid velkommen til at skrive til mig igen.

De bedste hilsner

Helene​

PS.

Hvis du der læser med her, har et godt råd til den skuffede og triste kvinde, så give endelig dit besyv med, nedenfor i kommentarfeltet.​

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar