“Indehaver af kuren mod hensynsbetændelse”

Jeg kan hjælpe dig med at sige fra, sætte grænser og slippe din hensynsbetændelse. Også selvom du har forsøgt før. For jeg har kuren. Kuren mod hensynsbetændelse.


Det er ikke, fordi du ikke har forsøgt før, vel?

Du har læst bøgerne og artiklerne i damebladene. Været til foredragene og set opslagene på Facebook. Måske endda gået hos en coach, en psykolog eller en anden behandler, der skulle hjælpe dig af med problemer som for eksempel:

 • At dit selvværd og din selvtillid ligger på et meget lille sted.

 • At du har manglet anerkendelse og ikke er blevet forstået som barn.

 • At du har været i et eller flere dårlige parforhold.

 • At du har oplevet andre livskriser, der har sparket benene væk under dig.

 • At dine behov altid er kommet i anden række for alle andres behov.

Du er slet ikke alene. 

Jeg ved, hvordan du har det. Jeg kender det SÅ godt. Det gør jeg, fordi jeg selv har lidt voldsomt af lavt selvværd og det, jeg kalder en “hensynsbetændelse”. Derudover så møder jeg ofte folk, der har det som dig. Det gør jeg via mine coachingsamtaler og via mine onlinekurser. 


“Hun har en stor erfaring, viden indenfor sit fag, og i coachingforløbet vil du lære at træffe de rigtige beslutninger, der er gode for dig og din fremtid”

Helene er en fantastisk coach, der sætter sig ind i, hvad du gerne vil opnå og arbejde med. Helene hjælper dig frem til dit mål via samtaler og teknikker, som gør, at du arbejder fokuseret og målrettet mod dine ønsker. Jeg kan varmt anbefale Helene som coach. Hun har en stor erfaring, viden indenfor sit fag, og i coachingforløbet vil du lære at træffe de rigtige beslutninger, der er gode for dig og din fremtid. Jeg giver de bedste anbefalinger til at vælge Helene Hillersdal som din personlige coach.

Kamilla Frangel

Kurerer hensynsbetændelse og hjælper mennesker med lavt selvværd. Dagligt.


Mit navn er Helene Rosendahl Hillersdal, og jeg er kvinden bag Rosendahl Coaching. 

Når nogen spørger mig, hvad jeg laver, siger jeg, at jeg kurerer hensynsbetændelse. For det gør jeg. Hver dag. Hjælper mennesker med lavt selvværd.

Det gør jeg gennem coachingsamtaler, foredrag,  kurser (fysiske og online) og som censor, supervisor og underviser på uddannelsessteder rundt omkring i landet. 

Ærligt, effektivt og omsorgsfuldt coacher, guider og underviser jeg dig trygt igennem de udfordringer, det giver dig, at

 • sidde fast i utilfredsheden

 • have et lavt selvværd og en lav selvtillid

 • være forhindret i at sige det, du mener,

 • have balance imellem hensynet til dig selv og andre

Jeg led selv af hensynsbetændelse

I dag ved jeg en masse om, hvordan mennesker som du og jeg kan ændre det, vi virkelig gerne vil ændre i vores liv.  Som mentor, lifecoach og businesscoach er jeg passioneret omkring det her felt og hjælper andre mennesker dagligt via coachingsessioner, foredrag og onlinekurser. Både private og i virksomheder.

Sådan har det mildest talt ikke været altid.  

Jeg led af lavt selvværd og af hensynsbetændelse i omkring 40 år, indtil jeg opdagede, hvor fantastisk det var at gå i gang med den kur, der kunne kurere den. Men tro mig, jeg ved, hvordan du har det. 

Jeg ved, hvordan det er at sidde der og være på nippet til at smide håndklædet i ringen (men først skal du lige sørge for dine børn, dine forældre eller bage den kage, du kom til at love til i morgen). Jeg ved, hvordan det føles, når man i evigheder fuldstændig har glemt sig selv og sat alle andres behov foran sit eget.

Jeg ved, hvordan det føles aldrig at turde sige fra eller sige det, du virkelig mener - i frygt for at gøre nogen ked af det eller måske endda sur. Jeg ved, hvordan det er at sidde fast i utilfredsheden.

Jeg ved det. For jeg har været der. Og derfor har jeg dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe dig, så du også kan slippe hensynsbetændelsen og lære at sige til og fra - på den gode måde. 

Gennem bevidst arbejde i over 20 år med min selvrespekt og min kommunikation har jeg fået et liv, hvor jeg:

 • hviler i mig selv.

 • ved, at min mening er lige så rigtig og vigtig som andre menneskers.

 • kan mærke, at jeg er god nok som jeg er.

 • altid behandler mig selv meget bedre end før.

 • tør lytte til min mavefornemmelse og mine behov og reagere på det.

 • giver udtryk for mine behov på en måde, så jeg både respekterer mig selv, men også alle andre. 

Kort sagt: Min hensynsbetændelse er blevet helbredt.

 

“Kuren mod lavt selvværd og hensynsbetændelse findes ikke i en bog eller i en uddannelse”

Hvis bare jeg kunne sende dig et link til en bog, du kunne downloade og læse, og så ville alle dine problemer være løst. Tro mig, så havde jeg sendt den til dig. Men arbejdet er en personlig udviklingsproces, som jeg hjælper og guider dig igennem - enten via personlige coachingsamtaler eller via mine onlinekurser.  Det er en rejse og en proces, der kræver indsigt, tålmodighed og redskaber, der holder dig på rette vej.

Den dag i dag har jeg hjulpet hundredvis som dig med at slippe af med hensynsbetændelsen og lære at sige til og fra på en gode måde. 


Her kan du se min faglige baggrund for at stå her i dag og kunne hjælpe dig:

 • Certificeringscensor, mentorcoach, teamcoach og coachtrainer på Sofia Mannings coachinguddannelser
 • Underviser praktikvejledere i den coachende og anerkendende dialog
 • Holder kurser for virksomheder i den tillidsbaserede dialog
 • Supervisor for plejepersonale på institutioner
 • Medvirket som ekspert i tv-dokumentarserien “Landmand søger kærlighed”
 • Speciale i kommunikation, selvværd, selvtillid og arbejdsmiljø
 • Certificeret Life- og Business Coach fra Manning Inspire (2005)
 • Sygeplejerske og sygeplejelærer med mange års erfaring med undervisning
 • Exam. i Pædagogik, undervisning og uddannelsesplanlægning ved Århus Universitet (1996)

Men det er blot fine ord på skærmen. Det vigtigste for mig er at kunne hjælpe dig. Og det hele starter med en gratis og 100% uforpligtende afklarende samtale. 


"Mit mod voksede og problemerne skrumpede"

Gennem coachingen blev mine problemer mindre og mindre. Jeg fik træning i at få sat nogle ord på mine specifikke problemer. Det blev muligt for mig at se konsekvenserne klart i øjnene.  Jeg har altid været den type, der går med livrem og seler.

Her fik jeg ro i maven og smed både livrem og seler. Jeg fik sat fokus på, hvordan jeg kunne klare mine udfordringer, så var det hele pludseligt ikke så svært. Mit mod voksede, og problemerne skrumpede.

Mette Høyer “Vi blev begge forstået”

Grunden til at vi ville have hjælp var mangel på kommunikation, og vi manglede værktøjer til at arbejde med vores problemer med stress og jalousi.

Mikkel havde læst om Rosendahl Coaching i forbindelse med hjælp til jalousi, og det tiltalte os begge på den måde, som tilgangen til problemet var.Allerede inde på hjemmesiden kunne vi fornemme at Helene vidste en del om netop den udfordring, hvorfor der ikke var tvivl om, at vi ville prøve det.

Julie startede et forløb og blev hurtigt bedre til at håndtere sin jalousi.

Senere valgte vi i samråd med Helene at inddrage Mikkel, for at han kunne få en forståelse af udfordringerne, og hvad Mikkel kunne gøre for at hjælpe.

Det resulterede i at Mikkel også kunne få hjælp til at håndtere sin stressede hverdag og sine høje forventninger til sig selv.

Vi er meget glade for resultatet af vores forløb, og vi har fået en gensidig forståelse af hinanden.

Dels i forhold til "hvad der er mit problem", kan jeg ikke pålægge den anden, men vi kan snakke om, hvordan vi ser tingene fra begge synspunkter og stadig holde os på vores banehalvdel. Det er vi blevet meget bedre til, men også hvordan vi kan hjælpe hinanden med at håndtere hverdagens udfordringer.

Det, vi specielt godt kunne lide hos Helene, var den store forståelse for, at vi godt måtte have de følelser, vi hver især havde udfordringer med.

Der var ikke en af os, der var "forkert", men vi blev begge forstået, og for os er det faktisk det vigtigste i at kunne have det OK med de følelser, man tit går og føler, man ikke må have.

Ved at lære at acceptere dem kan vi arbejde med dem.

Julie kunne især også godt lide den måde, Helene arbejder med "det indre barn" på, fordi hun fik øjnene op for, hvor meget hendes tidligere udfordringer stadig påvirker hende, selvom det intet har med nutiden at gøre. Det blev pludselig nemmere at acceptere den, man er i dag.

Fra start til slut var forløbet rigtig positivt!

Vi har gjort noget rigtig godt for vores ægteskab ved at kontakte Helene. Udfordringerne er blevet mindre, forståelsen større, og alt i alt har vi fået et tættere forhold til hinandens forskelligheder.

Vi er meget tilfredse og vil helt klart anbefale Helene.

Julie og Mikkel“Det her det virker bare”

Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Og jeg har prøvet mange ting for at få det bedre.

Jeg kan sige det så såre simpelt som:

Jeg har lært mere, fået mere hjælp og ikke mindst fået det bedre med mig selv gennem coaching hos Helene, end jeg har fået hos min psykolog. Og det siger ikke så lidt.

Man kan have mange holdninger til onlinelæring og hermed også coaching, men med Helene – der fungerer det bare.

Du kan nærmeste mærke hendes støtte, hendes åbenhed og hendes lyst til at hjælpe helt ude i stuen – eller hvor du modtager din coaching. Det føles fuldstændig som at sidde overfor hende.

Og det sindssygt fede ved at få coaching online er, at man kan lytte om og om og om igen til lydfilerne, videoer og øvelserne.

Bolette Vium