Helene

Jeg gik i “hensynsskole” i ca 40 år, led af hensynsbetændelse, og lavt selvværd.

Jeg opdagede heldigvis på et tidspunkt, hvor fantastisk det kan være at bryde ud og “læse” videre for at score høje karakterer i selvrespekt.Forandringer

Nu har jeg igennem 20 år arbejdet med min selvrespekt og oplever nu at hvile i mig selv. Har også opdaget at min mening er lige så rigtigt, og vigtig som andre menneskers, og især ved jeg nu, at jeg er god nok som jeg er.

Min selvrespekt har resulteret i at jeg nu behandler mig selv meget bedre end før, lytter til min “mavefornemmelse” og mine behov. Jeg giver udtryk for mine behov, på en måde så jeg både respekterer mig selv, men også alle de andre.

Jeg  helbredte min “hensynsbetændelse”. Den anerkendende og assertive kommunikation, konflikthåndtering, selvværd og selvtillid, er nu blevet min passion, og mit speciale, og er det der konstant optager mit liv.

På min ærlige, diplomatiske og samtidig analytiske facon, guider og støtter jeg nu mennesker i, at blive dem de gerne vil være.

Jeg er som Mentor, Lifecoach og Businesscoach passioneret af, at mennesker kan ændre det i deres liv, som de virkelig ønsker. Jeg afholder coachingsessioner for både private og i virksomheder, afholder kurser og foredrag.

Derudover:

  • Certificeret Lifecoach og Busisnesscoach, fra Manning Inspire i 2005
  • Mentorcoach
  • Teamcoach
  • Coachtrainer og Certificeringscensor på Sofia Mannings coachuddannelser.
  • Diplomuddannelse i undervisning og uddannelsesplanlægning.
  • Sygeplejerske og sygeplejelærer, med mange års erfaring med organisation, kommunikation og arbejdsmiljø.

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Se her.

Vil du vide mere?

Læs: Hvad siger andre om mig og Rosendahl Coaching?

Læs: Mine referencer

 

Videntildig

Jeg arbejder efter de etiske retningslinjer opstillet af ICC.

GemGem