Om min coaching og mine kurser:

Kamilla Farrel
Helene er en fantastisk coach, der sætter sig ind i hvad du gerne vil opnå og arbejde med.Helene hjælper dig frem til dit mål via. samtaler og teknikker, som gør at du arbejder fokuseretog målrettet imod dine ønsker.Jeg kan varmt anbefale Helene som coach.
Hun har en stor erfaring – viden indenfor hendes fagog i coaching forløbet vil du lære at træffe de rigtige beslutninger, der er gode for dig og din fremtid.
Jeg giver de bedste anbefalinger til at vælge Helene Hillersdal som din personlige coach.
Jette PetersenKursist på Onlinekurset: Hensynskuren Hold 2.

Vil helt sikkert varmt anbefale dette kursus. Tak for dig Helene"
Birgitte H.Kursist på Onlinekurset: Hensynskuren Hold 1.
Dette er det bedste jeg nogensinde har gjort for MIG SELV.

OBS: Læs flere udtalelser om hensynskuren her


Maria MøllerStuderende
Jeg har ved at blive coachet af helene, fået flere nye indsigter, og mere selvværd og selvtillid. Tanker jeg før havde, er blevet vendt til nogen der støtter mig i min hverdag.
Mette Høyer

​Gennem coachingen blev mine problemer mindre og mindre. Jeg fik træning i at få sat nogle ord på mine specifikke problemer. Det blev muligt for mig at se konsekvenserne klart i øjnene.
Jeg har altid været den type der går med både livrem og seler.
Her fik jeg ro i maven og smed både livrem og seler. Jeg fik sat fokus på, hvordan jeg kunne klare mine udfordringer, så var det hele pludseligt ikke så svært.
Mit mod voksede og problemerne skrumpede.

Lisbet HjortCoach

​Helene er mild, omsorgsfuld og superskarp.

Hun guider folk med fokus på at de er mere værd, end de selv tror. Og hun opmuntrer folk til at holde fast i at være sig selv. Hun brænder for at alle har stort selvværd.
Hun er åben over for nye vinkler - men har altid for øje, at folk har egne meninger. Hun er autentisk, har mange gode eksempler, som man kan relatere sig til.

Hun ​taler helt nede på jorden og er til at forstå for almindelige dødelige. Hun taler i øjenhøjde, og med blid selvironi og har selvindsigt.
Hun bruger gerne sig selv som eksempel og punkterer dermed, at nogen er bedre end andre. Det gør at alle kan relatere til hende, og hendes undervisning.

Selvom hun selv har droppet flinkeskolen, så er hun stadig sød, rummelig og empatisk. Hun er autentisk og står ved sig selv, og sine egne behov. Bedre kan det da ikke være.
Et levende billede på det hun formidler. 
Hun kan være både feminin, super kvindelig med alle de kvaliteter der er i det - OG uden at give køb på det feminine.

Sofia ManningIndehaver -  Manning Inspire

Helene Rosendahl er certificeret coach fra min virksomhed Manning Inspire og har efterfølgende fungeret som certificeringscensor på vores coachuddannelser.

Helene evner på professionel vis at kombinere sine empatiske og omsorgsfulde personlighed med en målrettet og resultatorienteret coachingstil.

Hun arbejder struktureret og seriøst med stor respekt for den enkelte klient, og med hendes analyserende og effektive facon, formår hun til fulde at få sine klienter til at nå deres mål og handle på deres drømme!

Jeg kan på det varmeste anbefale Helene, hvis du ønsker et samarbejde med en erfaren og resultatorienteret coach.

Laila LarsenKursist på Kursus

Kære Helene.

Jeg gik ind ad en dør, og gik ud igen. Næste dag gik jeg ind ad den samme dør, men da jeg skulle ud opdagede jeg flere døre. Jeg blev nysgerrig, hvad gemte sig bag dørene?

Der gemte sig: Ord som jeg kunne bruge på en anderledes måde. Hvad trigger mig, var bag en anden dør.

Bag en tredje fandt jeg fortiden, men jeg sluttede fred med den, for ord er jo bare ord. Lige inden for fortiden gik en gang til venstre, der fandt jeg nutiden, det er der jeg er nu. Fremtiden har lovet at vente på mig i gangen til højre, til jeg er klar. Bag hver ny dør fandt jeg nye døre til højre og venstre. Jeg nåede ikke at åbne dem alle, men tro mig: Da jeg gik hjem søndag eftermiddag var det med en tro på at jeg er god nok som jeg er, og det vil jeg blive ved med at være. Hvor mange døre jeg når at åbne ved kun fremtiden, men jeg har lovet mig selv at være nysgerrig og bruge nutiden som hjælper.

Tusind tak for et godt kursus. Jeg kan ikke beskrive nok, hvor mange redskaber jeg fik til min videre færd frem mod et godt selvværd.

Lis Herand
Projektkonsulent

Helene Rosendahl Hillersdal har afholdt 20 undervisningseftermiddage for hold af 25 medarbejdere i Halsnæs Kommune.

Temaerne har været:

Den værdibaserede arbejdsplads, dokumentation og anerkendende kommunikation, til målgruppen: De kommunalt ansatte på Plejecentre.

Helene er systematisk, tydelig og inspirerende, og er i sin tilgang til formidling og mennesker meget anerkendende.