Selvkærlighed


Fra hensynsbetændelse til selvkærlighed.

Onlineforedrag.


* Du siger samtidig "JA til at modtage mit nyhedsbrev.  Og du accepterer samtidig min Privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Helene Hillersdal

3o min. onlineforedrag til dig, om hensynsbetændelse, og hvordan du ved at give dig selv mere kærlighed, kan få styrke dit selvværd..


Mit navn er Helene Rosendahl Hillersdal

Coach, Skyggevejleder, mentor og foredragsholder.

Har siden 2005 coachet og undervist over tusind mennesker, til at “Slippe hensynsbetændelsen & Sige til og fra på den gode måde”.  Jeg er passioneret af at mennesker kan skabe det liv de ønsker, når de får selvindsigt, og støtte til at handle på det, og hermed øger selvtillid og selvværd. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejelærer, og tidligere selv “hensynsskoleelev”.​

Slip hensynsbetændelsen & Sig til ​og fra - på den gode måde. 

www.rosendahlcoaching.dk​