Passion og begejstring, er det der driver mig.

Jeg tror på, at hvis endnu flere mennesker styrker deres selvrespekt, og bliver endnu bedre til at kommunikere ligeværdigt og respektfuld, så kan endnu flere mennesker få endnu mere glæde i deres liv.

Jeg begyndte at interessere mig for at øge min egen selvrespekt, og sige til og fra, fordi jeg opdagede at jeg :

  • levede mit liv på andres præmisser
  • altid tog mere hensyn til alle andre, end til mig selv, og derved glemte mine egne behov og ønsker.
  • ikke sagde fra til og fra, når jeg mente noget andet end de andre.
  • var blevet et “offer” for omstændighederne i mit liv, og tænkte at andre var skyld i, eller var årsagen til hvordan jeg var, og hvordan jeg havde det.

Passion og begejstring

Jeg fandt ud af, at hvis noget skulle forandres så skulle jeg starte med mig selv. Jeg fandt også ud af, at jeg ikke kunne ændre andre mennesker, (selvom jeg havde forsøgt i mange år).

Ved at lære at tage det fulde ansvar for MIT liv og MINE følelser, så fik jeg meget større muligheder for at påvirke mit liv, og få den hverdag, som JEG ønskede.

Jeg er nu passioneret af at støtte andre mennesker i at skabe det liv DE ønsker.

Min passion og begejstring driver mig, fordi jeg VED at det er muligt at ændre på det der ikke føles godt.

Jeg kan blive bedrøvet når jeg er sammen med mennesker der slår sig selv oven i hovedet hele tiden, og taler negativt om sig selv.

Jeg kan blive ærgerlig når jeg hører to mennesker der gerne vil noget sammen, tale forbi hinanden, misforstå hinanden og måske blive uvenner, simpelthen fordi de ikke har lært at lytte, og ikke ved hvordan de “bliver på egen banehalvdel” når de giver udtryk for deres mening.

Min passion og begejstring får mig til at stå op hver dag.

Jeg bliver vildt begejstret når mennesker oplever selv små sejre, i deres udvikling. Det er vildt fantastisk at opleve, når de bliver bevidste om, og bliver i stand til at skabe de ændringer de ønsker. Når de bliver bevidste om hvordan de kan give udtryk for deres mening, på en respektfuld måde.

Når de lærer også at tale pænt om sig selv. Fordi det at tage styringen i sit eget liv, giver en kæmpe følelse af frihed og energi.

Passion og begejstring

 

Når du din øger din selvrespekt, bliver i stand til at udtrykke dig klart og tydeligt, er ærlig i din kommunikation, og tør stå ved hvem du er, oplever du mere respekt fra andre.

Du styrker derved din selvrespekt endnu mere – det er en konstant positiv og opadgående spiral.

Selvrespekten og den gode kommunikation påvirker både privatlivet og arbejdslivet. Det er med til at forbygge mobning, give mindre stress, mindre brok og færre konflikter.

Derfor er min passion min drivkraft, og min begejstring er stor, når jeg støtter mennesker i at opnå den livsglæde, de måske ikke troede var mulig.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.