Selvtillid og selvværdstest

Test din selvtillid og dit selvværd og få svaret med det samme.

 

selvtillid og selvværdstest

Hvor højt er din selvtillid og dit selvværd?

Det kan du finde ud af her i denne anonyme test, ved at svare på nedenstående 19 spørgsmål.

Du får svaret med det samme.

 

Der er forskel på selvværd og selvtillid.

Du har selvtillid når du ved at du er god til noget.

Selvværd handler om den værdi du giver dig selv, samt de tanker og overbevisninger du har om dig selv.

Det er altid muligt at påvirke dit selvværd og din selvtillid, hvis du ikke føler det er godt nok nu. Et godt selvværd kan udvikles hele livet. Læs min artikel: Lavt selvværd er det muligt at lave om på.

 

OBS. om denne selvtillid og selvværdstest:

En test er altid vejledende, og du kan alene bruge den som en vejviser. Få, eller flere udsagn kan du måske genkende i dit resultat.

Husk at uanset dit resultat i denne selvtillid og selvværds test, er det ALTID er muligt at styrke din selvtillid og et lavt selvværd.

Har du dårlig selvtillid eller lavt selvværd ?

Vil du i gang med at gøre noget ved det, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.  Afhængigt af dine udfordringer kan det være forskellige måder du kan styrke dit selvværd på. 

 

Afklarende samtale

Hør, hvordan jeg kan hjælpe dig, lige præcis med din udfordring.

 

Her kan du læse hvad Anne har fået ud af personlig coaching hos mig:

“Grunden til at jeg bookede et coachingforløb hos Helene var, at jeg kunne mærke jeg manglede en selvfølelse/et selvværd. Jeg havde det som om jeg bare flød med strømmen, på autopilot, uden nogensinde at overveje hvad jeg selv ville eller hvordan jeg havde det med de ting der skete. 

Jeg vidste sjældent hvad jeg egentlig mente/ville eller ikke ville, og de få gange jeg havde en idé om min egen mening eller behov, gav jeg køb på det stort set ved første indvending fra min omgangskreds. 

Jeg kæmpede meget med store følelser af afmagt og frustration og kunne ikke se mig ud af det.  Mit behov for at gå i et med væggen, som et rent overlevelsesinstinkt havde taget overhånd og jeg kom ikke ud af rillen. 

Jeg havde fulgt siden på Facebook og synes jeg kunne genkende nogle af de citater mv fra mig selv, som Helene delte og lagde op. Jeg kontaktede Helene og vi tog en indledende snak hvor jeg følte mig meget tryg, og at der var en god kemi. 

Det jeg specielt godt kunne lide ved coachingforløbet, og Helenes måde at hjælpe mig på er, at der bliver ikke fokuseret på fortiden eller “roden” til problemet – hvad det nu end er der har udløst min adfærd.

Jeg ved personligt præcis hvor det gik galt, og det havde jeg egentlig ikke lyst til at rippe op i. I stedet blev der fokuseret på de situationer hvor jeg kæmper, og fokus på hvordan jeg kan tackle dem og hvordan jeg kan ændre den adfærd der ikke gavner. 

Fra start til slutningen af forløbet var dette forløb den vildeste rejse!

Det har været så ufattelig hårdt men så ufatteligt givende – jeg ville gøre det hele om igen hvis jeg fik valget. 

Jeg står meget stærkere i dag, og jeg ved hvorfor jeg gør/ikke gør bestemt ting. Det er ikke længere end auto-pilot men at aktivt valg, om hvad jeg vil og hvordan jeg vil reagere. 

Jeg vil helt klart anbefale Helene, og et coachingforløb til andre. Det vil jeg fordi det har reddet mig. Så enkelt er det.

Er der andre derude der kæmper, håber jeg de får samme mulighed for at redde sig selv.

Kærlig hilsen Anne B.

Her kan du læse hvad Lotte har fået ud af coaching hos mig:

Coachingen har betydet nyt fokus med nye fremgangsmåder på hvordan jeg kan håndtere min hensynsbetændelse. Jeg har fået et større indblik samt forståelse, med Helenes modeller, hvordan jeg kan sætte grænser og sige fra for at passe på mig selv.

Jeg har oplevet Helene som en forståelig, lyttende og anerkendende coach, som fra første dag har vist stor interesse for min problemstilling. Det gjorde mig tryg allerede fra første minut.

Jeg vil bestemt anbefale coaching til andre, da det tager fat om den konkrete problemstilling, som må være tilstede her og nu. Jeg har fået mange gode redskaber, som jeg kan tage med mig i min videre proces!

Du finder flere udtalelser her.

 

GemGem

GemGem

GemGem