Selvtillid og selvværds test.

  Selvtillid og selvværds test.

Selvtillid og selvværds test

Hvor høj er din selvtillid og hvor højt er dit selvværd ?

Det kan du finde ud af her i denne selvtillid og selvværds test, ved at svare på nedenstående 19 spørgsmål. Du får svaret med det samme.

 

Du har selvtillid når du tror på dine evner. Det at du ved at du er god til noget.

Selvværd handler om den indstilling du har, og det du tænker om dig selv som menneske. Det er den værdi du giver dig selv, samt de overbevisninger du har om dig selv.

Det er altid muligt at, påvirke dit selvværd og din selvtillid til at blive bedre, hvis du ikke føler det er godt nok nu. Et godt selvværd kan udvikles hele livet. Læs min artikel: Lavt selvværd er det muligt at lave om på.

OBS.

En test er altid vejledende, og du kan alene bruge den som en vejviser. Få, eller flere udsagn kan du måske genkende i dit resultat.

Husk at uanset dit resultat i denne selvtillid og selvværds test, er det aALTID er muligt at styrke din selvtillid og dit selvværd på et eller flere områder.

På hvilke områder i dit liv kan du have bruge for at styrke din selvtillid og få et bedre selvværd ?

Vil du i gang med at gøre noget ved det, så vil jeg rigtig gerne guide dig.  Afhængigt af dine udfordringer kan det være forskellige måder du kan styrke dit selvværd og din selvtillid på. Et bedre selvværd er vejen til et bedre liv.

 

Få min e-guide: “Sig hvad du mener med god samvittighed” se lige her

 

selvværd

Vil du have hjælp til mere selvtillid og selvværd?

hensynskuren

 

 

Afklarende samtale

Hør, hvordan jeg kan støtte dig, lige præcis med din udfordring.

 

Her kan du læse hvad Sara har fået ud af min støtte.

Det har været en øjenåbner.

Det har været en øjenåbner at jeg ikke kan ændre andre mennesker, men mig selv. At jeg selv har indflydelse på om det bliver en god dag, med gode tanker. Jeg er blevet mindet om hvor vigtigt det er at være tro imod mig selv. At jeg har stillet for store krav til mig selv, og at jeg er OK som jeg er, uden at skulle præstere en masse.  MVH Sara Bendtsen

 

Lotte skrev:

Coachingen har betydet nyt fokus med nye fremgangsmåder på hvordan jeg kan håndtere min hensynsbetændelse. Jeg har fået et større indblik samt forståelse, med Helenes modeller, hvordan jeg kan sætte grænser og sige fra for at passe på mig selv.

Jeg har oplevet Helene som en forståelig, lyttende og anerkendende coach, som fra første dag har vist stor interesse for min problemstilling. Det gjorde mig tryg allerede fra første minut.

Jeg vil bestemt anbefale coaching til andre, da det tager fat om den konkrete problemstilling, som må være tilstede her og nu. Jeg har fået mange gode redskaber, som jeg kan tage med mig i min videre proces!

Du finder flere udtalelser her.

 

 Læs også min artikel:  Anerkendelse giver mere selvværd.

 

Selvtillid og selvværds test

GemGem

GemGem

GemGem