Drømmestudie

Jeg er en ung mand på 33 år.

Jeg sidder med en stor frustation som jeg håber du kan hjælpe mig med?

Jeg har de sidste mange år kæmpet for at komme ind på mit drømmestudie, men bliver hele tiden bremset af faget matematik b, som jeg ikke færdiggjorde, da jeg tog min studenter eksamen for mange år tilbage, dels fordi jeg er virkelig dårlig til faget på dette niveau, og fordi det ikke siger mig noget.

Jeg har forsøgt 4 gange nu at tage faget matematik, både i mine sommerferier og i efteråret, 2 af gangene nåede jeg op til eksamen men fik for dårlige karakterer til beståelse, og de 2 andre gange droppede jeg ud af faget, fordi der kom arbejde imellem da der jo også skulle smør på bordet hjemme.

drømmestudie

Jeg har søgt om optagelse på uddannelsen, og er også kommet ind hvergang på betinget optagelse, betinget af at jeg bestod matematikken.

Alt dette har gjort at jeg de sidste 4 år ikke har haft et fast holdepunkt, og har været nød til at tage alle mulige jobs fordi jeg hvergang regnede med at nu skulle jeg bestå og komme videre med min drøm, men er ikke kommet videre til min store frustation.

Jeg synes personligt også at det er begyndt at blive en smule pinligt at jeg ikke har bestået det matematik, men det er bare en kæmpe drøm jeg ikke kan slippe.

Nu er mit spørgsmål til dig så, synes du at jeg skal kæmpe videre eller skal jeg søge nye græsgange og forhåbentlig få succes med det?

Det er svært at give slip på en drøm.

Med venlig hilsen

Den frustrerede.

drømmestudie

Kære du som er frustreret.

Jeg synes bestemt ikke du skal opgive ikke dit drømmestudie.

Du er kun 32 år, og du skal givetvis arbejde MANGE, mange år endnu.

Jeg mener altid vi skal gå efter vores drømme.

Når jeg læser dit spørgsmål fornemmer jeg også at dette virkelig virkelig er noget du rigtig gerne vil. Jeg er bange for, at du resten af dit liv vil ærgre dig, hvis du ikke har sat ALT ind på at komme ind på dit drømmestudie.

Bare det at du skriver til mig, tyder på, at du inderst inde godt kender svaret.

Det lyder for mig som om du har alle de kompetencer der ellers skal til for at komme ind på dit drømmestudie.

Når det kun er ét fag der driller, så skal det kunne lade sig gøre for dig - hvis du sætter ALT ind på at bestå din matematik. Det er trods alt kun en kort periode du skal knokle med matematikfaget, set i lyset af, at du ikke er ældre end du er.

​Men kun du kan inderst inde finde det svar der er det helt rigtige for dig.

Prøv derfor at spørge dig selv om følgende vedrørende dit drømmestudie:

1. På en skala fra 0-10 hvor vigtigt er det her studie for mig?​

2. Når jeg bliver gammel, hvor meget (på en skala fra 0-10) vil jeg så sidde og ærgre mig over at jeg ikke gik efter min drøm?​

3. Når jeg har nået mit mål, og fået min drømmeuddannelse - hvad vil det give mig?

Lav en brainstorm​. Alt det som det vil give dig at opnå drømmen, er det der skal motivere dig til at gå igang, og som skal motivere dig undervejs, så du ikke dropper ud af undervisningen i matematik.

Jeg ønsker dig al det held og lykke du har brug for, for at opnå det du drømmer om.

De bedste hilsner

Helene​

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.