Spørgsmål og svar om onlinekurser.

Online kuser, hvad er det egentlig?

Det er ligesom når du ellers handler på internettet.

I stedet for at du kører afsted til et kursuslokale, eller får en fysisk vare, der kommer med posten, så får du det direkte på din computer.

Du kan åbne kurset, og kan lytte til det på din computer, Ipad eller Iphone, og du kan downloade den. Du har kurset til evig tid, dvs. du kan altid gå tilbage og lytte til det igen, når og hvor du vil.

Du kan hermed få direkte adgang til masser af viden, uden at flytte dig en millimeter. Du kan sidde i Jylland, på Bornholm, Grønland eller i Spanien. Hjemme i sofaen eller i toget.

Du kan se og høre temaerne, lige når det passer dig.

I det øjeblik, du har købt dit kursus, kan du downloade temaerne til din computer, så er du i gang. Temaerne er derefter dine for evigt.

Du skal ikke passe nogle bestemte mødetider eller sidde i nogle kedelige kursuslokaler. Du skal ikke finde parkeringsplads, ja, du behøver ikke engang have sko på for at lære det her.

Tilfredshedsgaranti.

Garanti

*Hvis du oplever, at du under ingen omstændigheder har fået noget ud af dit kursus, efter at have brugt tid på at lave øvelserne i kurset, så lover jeg dig at betale dig pengene tilbage. Du skal skriftligt kunne vise at du har udført øvelserne.

Hvor foregår kurset henne?

Ja, det foregår lige præcis der hvor du er, det er nemlig det der er så fantastisk ved onlinekurser.

Du behøver ikke bevæge dig udenfor, eller noget bestemt sted hen. Du behøver heller ikke være noget sted på et bestemt tidspunkt.

Kurset er der hvor du er, og præcis når det passer dig.

 

Alt det her digitale online-noget, er det ikke svært at finde ud af?

Du kan allerede det du skal kunne, hvis du kan gå på internettet, og det er du jo lige nu, og hvis du kan købe et produkt på nettet. Det er lige så nemt som at købe andre produkter på nettet.

Se her hvordan en tilmelding foregår:

 

 

 

Kan jeg downloade materialet?

Ja det kan du.

Må jeg dele materialet med andre?

Nej dit materiale er personligt, og du må ikke dele det med andre. Du må heller ikke låne din kode til andre, hvis kurset ligger i et onlineforum.

Hvad nu hvis jeg har andre spørgsmål ?

Hvis disse spørgsmål og svar ikke er nok, så er du mere end velkommen til at skrive til mig. Det gør du her

Kontakt mig om foredrag