Test – tag temperaturen på din hensynsbetændelse.

Hensynsbetændelse, hvad er det?

En tilstand hvor der er ubalance i dit ”hensyns- og omsorgssystem”, og dit pleasergen er overudviklet.

Hensynsbetændelse kommer til udtryk ved at du tager overdrevent hensyn til alle andre, og “glemmer” dig selv.

 

 

 

 

Hvad kan du gøre?

Hvis denne Test – tag temperaturen på din hensynsbetændelse, viser at du har høje grader i hensynsbetændelses-temperatur, og at dit liv betyder at du nærmest skal være blæksprutte, for at have arme nok til at nå det hele, så vil jeg virkelig anbefale dig en effektiv kur.

 

Afklarende samtale

 

Hør, hvordan jeg kan støtte dig, lige præcis med din udfordring.

 

Du kan her læse hvad andre har udtalt om den støtte de har fået:

Jeg er blevet opmærksom på mine rettigheder.

Jeg har fået viden om, hvor vigtigt det er for mig, at være opmærksom på mine rettigheder, og hvordan jeg kan reagere assertivt, i stedet for uhensigtsmæssigt. Især godt at du taler ud fra dig selv, og deler dine erfaringer. Der har været en god blanding af teori og øvelser. Linda K.

Ud af offerrollen.

Jeg har fået teknikker til at øve mig på at kommunikere i situationer som jeg har det svært med f.eks på arbejde, hjemmefronten, hvor jeg tit falder ind i offerrollen. Jeg vil fremover være mere bevidst om hvordan og hvornår jeg vælger kommunikationsform  –  og som sagt går jeg herfra med den viden om hvordan jeg kan ”blive hos mig selv”, i min naturlige tilstand. Lars.

Du er meget inspirerende.

Du er meget inspirerende. Jeg ville gerne have ”dig på skulderen”, når jeg igen oplever en situation der er svær. Gitte Grønwall

Du kan læse flere udsagn her.

 

Coaching til mindre hensynsbetændelse