Gør du for meget

Test – tag temperaturen på din hensynsbetændelse.

 

Hensynsbetændelse, hvad er det?

En tilstand hvor der er ubalance i dit ”hensyns- og omsorgssystem”, og dit pleasergen er overudviklet.

Hensynsbetændelse kommer til udtryk ved at du tager overdrevent hensyn til alle andre, og “glemmer” dig selv.

Test - tag temperaturen på din hensynsbetændelse.

 

Marker dit svar udfra det der passer bedst på dig.

5 grader er det der passer allerbedst på dig. 1 grad er det der passer dårligst.

1. Jeg tænker ofte ”jeg lader dem få deres vilje, så de ikke bliver sure”

2. Jeg tilsidesætter ofte mine egne behov, for at opfylde andres.

3. Jeg har svært ved at stille krav til andre

4. Jeg kan ikke lide at skuffe andre

5. Jeg føler mig ansvarlig for hvordan andre har det

6. Det er vigtigt for mig at andre kan lide mig

7. Jeg giver ofte køb på mine egne meninger og holdninger i diskussioner

8. Jeg gør oftest hvad jeg tror der forventes af mig

9. Jeg er ikke særlig god til at bede andre om hjælp.

10. Jeg finder mig ofte i at, andre fortæller mig hvad jeg skal gøre.

11.Selvom jeg trænger, køber jeg hellere noget til mine børn, end til mig selv.

12. Jeg siger ofte ja til for meget, for at få fred.

13. Jeg vil ikke være til besvær.

14. Jeg prøver ofte at sørge for, at ingen derhjemme eller på mit arbejde er utilfredse eller kede af det

 

Test din hensynsbetændelse

Hvad kan du gøre?

Hvis denne Test – tag temperaturen på din hensynsbetændelse, viser at du har høje grader i hensynsbetændelses-temperatur, og at dit liv betyder at du nærmest skal være blæksprutte, for at have arme nok til at nå det hele, så vil jeg virkelig anbefale dig en effektiv kur.

Start med at hente min Guide:  “7 tip til at slippe hensynsbetændelsen” lige her

 

Vil du have hjælp til din kur?

Afklarende samtale

 

Hør, hvordan jeg kan støtte dig, lige præcis med din udfordring.

Du kan her læse hvad andre har udtalt om den støtte de har fået:

Jeg er blevet opmærksom på mine rettigheder.

Jeg har fået viden om, hvor vigtigt det er for mig, at være opmærksom på mine rettigheder, og hvordan jeg kan reagere assertivt, i stedet for uhensigtsmæssigt. Især godt at du taler ud fra dig selv, og deler dine erfaringer. Der har været en god blanding af teori og øvelser. Linda K.

Ud af offerrollen.

Jeg har fået teknikker til at øve mig på at kommunikere i situationer som jeg har det svært med f.eks på arbejde, hjemmefronten, hvor jeg tit falder ind i offerrollen. Jeg vil fremover være mere bevidst om hvordan og hvornår jeg vælger kommunikationsform  –  og som sagt går jeg herfra med den viden om hvordan jeg kan ”blive hos mig selv”, i min naturlige tilstand. Lars.

Du er meget inspirerende.

Du er meget inspirerende. Jeg ville gerne have ”dig på skulderen”, når jeg igen oplever en situation der er svær. Gitte Grønwall

Du kan læse flere udsagn her.

 

Coaching til mindre hensynsbetændelse