En workshop hvor du sætter fut i dine drømme.

 

Visionboard

 

Det du fokuserer på, får du mere af. 

Lav dit eget VISION BOARD og tiltræk mere af det, DU ønsker dig i dit liv.

 

Hvis du er vant til at tilgodese andres behov, mere end dine egne, så skal der mere til, end blot et ønske og en tanke, for at kurere din hensynsbetændelse, samt øge dit selvværd og din selvtillid.

Måske er du heller ikke vant til eller bevidst om hvad du inderst inde gerne vil.

Tag 3 timer, som er helt dine egne.

Ingen har forventninger, eller stiller krav til dig.

 

Det her handler om DINE behov og ønsker.

Når du laver dit eget Vision Board på denne workshop, bliver du bevidst om, og trænet i at mærke, og tydeliggøre DINE egne behov. Du øger derved dit selvværd og din selvtillid.

Når du får fuld opmærksomhed, på dine behov, gør du dem bevidste.

Derved kan du påvirke dem, handle på dem, og få dem til at blive til virkelighed.

Længere nede på siden kan du se, hvad andre kursister har fået ud af deres Visionboard – og det er ikke småting !!!

 

Workshop

SÅ:

Tag den kreative hat på, og lav en Vision Board for DIN fremtid – find frem til det du inderst har lyst til, for din helt EGEN skyld. 

Denne Workshop:

På 3 timer i denne workshop, designer du din egen Vision Board, som du kan tage med hjem, og som kan støtte dig, i at fokusere på de behov og ønsker, du indtil nu har tilsidesat, for andres skyld.

Du guides igennem hele processen, fra start til slut

Vi coacher dig efter fremstillingen af dit Vision Board, til hvordan du kan gøre dine ønsker og behov til virkelighed.

  • Du får prioriteret hvad der er vigtigst for dig.
  • Du får sat klare mål, hvor hvordan dine behov kan opfyldes, og hvordan dine drømme kan blive til virkelighed.
  • Vi guider og coacher dig hele vejen.
  • Du går hjem med et konkret redskab, som vil støtte dig i at sætte handlinger igang.
  • Du ved hvad dine første skridt skal være.
  • Du går hjem med følelsen at, at du er på vej hen imod noget, i stedet for noget du gerne vil væk fra.
  • Du kan få det du ønsker dig: et bedre parforhold, mere fritid, mere selvværd,det nye job – kun du bestemmer

Er du en lille smule skeptisk, om hvorvidt det nu også kan passe, at sådan nogle billeder, kan give dig det du ønsker? – så læs lige videre.

 

Workshop

 

Se her, hvad tidligere kursister har opnået, ved hjælp af deres Vision Board:

 “Mit visionboard har billeder af en kvinde der står med en kikkert i hånden …. Hun kikker efter det liv hun ønsker at leve. Jeg ønskede et forhold til mig selv….. Være tro ved mig selv. Jeg har efter din undervisning lært meget om selvværd. Jeg tog mere og mere hånd om mig selv. Mærkede efter og tog nye valg i mit liv…. Små forandringer og store. Nu er jeg en glad fra skilt kvinde, har nu nydt mit eget selskab i et år. Mit visionboard hænger stadig oppe, for der er flere ting som gerne må ske i mit liv.” (Annette)


Hej Helene.På mit var et lille hus, dæk til bilen, penge, hest, kat, rejse og en mand.Det eneste der mangler er rejsen ( skal dog rejse med datteren til efteråret) og manden, men han haster nu ikke. (Lise)

 

På mit var der masser af baby ting og “mere barsel til far”, og i dag sidder jeg med en dejlig unge på 10 måneder og er lige startet op på arbejde mens min mand har barsel. (Maria S. Mark)

 

På min var der bl.a et billede af en hængekøje, en fed bil, en skraldespand, veninder og familien.

Hængekøjen- har jeg fået, den symboliserede nemlig at give mig selv lov til at have mig tid uden dårlig samvittighed. Bilen har jeg fået.

Skraldespanden har jeg også fået- har nemlig ryddet op i gamle ting fysisk, men også psykisk. Jeg ser mine veninder meget mere end tidligere, og vigtigst: jeg bruger tid på min familie og har skubbet nogle praktiske ting fra mig, har sluppet noget kontrol og giver min mand “lov” til at være med på banen med det praktiske.”(Kristina)

 

Der var mange rejser på mit. Har aldrig haft så mange rejser. Der var også et par billeder af en lille bil, den er købt og nydes dagligt. Skønt….. (Dorte Kvist Frantsen) 

 

“Noget af det jeg havde fokus på da jeg lavede mit vision board har jeg opnået. Fx. at rejse til fjerne lande og få ny bil. Andre ting er ikke blevet til noget – endnu….. Men det kommer måske, hvis jeg ønsker det nok og får gjort noget. Jeg tænker stadig tilbage på kurset med en god fornemmelse og jeg fik rigtig meget med mig som jeg kan bruge – både privat og på mit arbejde.” (Dorthe Holme Hjort) 

 

Praktiske oplysninger:

Du medbringer en stak ugeblade, magasiner, reklamer og/eller tidskrifter. (Det skal være noget der må klippes i, og som du ikke skal bruge bagefter)

Vi udleverer alt øvrigt materiale, som du skal bruge.

Vi serverer kaffe/the og lidt mundgodt, undervejs i denne workshop.

Pris: 210 Kr.

OBS: Max. 20 pladser

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Helene Rosendahl Hillersdal og Ninna Rosendahl Madsen

 

Gratis

P.S.

Du er også velkommen til at finde 8-10 andre interesserede i din omgangskreds, så arrangerer jeg en workshop, præcis til dig.

Kontaktmig400x400

 

 

 

Workshop