Kurser

Rosendahl Coaching udbyder 2 kurser

– specifikt for virksomheder og foreninger:

Kurserne kan afholdes i jeres virksomhedslokaler, hvis dette ønskes.

Se mere om disse to kurser for virksomheder og foreninger her:

 

Forebygoghåndterkonflikter

 

Få det sagt på den gode måde

 Sig hvad du mener

Derfor er det mig I skal bruge til jeres kurser.

Bruge et øjeblik på at scrolle ned på denne side, og se hvad tidligere kursister har udtalt.

Læs også på siden med referencer,  hvem jeg bl.a har udført opgaver for.

Kontakt

Tidligere kursister har  bl.a udtalt:

Vildt godt

Flere dage – vildt godt. Tak for din hjælp og trygt forløb Det har især været godt med de gode historier fra Helene. Andre kursister og  mig selv har turdet komme med eksempler, der har hjulpet til at forstå den vej, jeg skal fortsætte ud af..” (Birgitte Schultze”)

Fået redskaber til at spørge ind….

“Jeg har fået øjnene op for, hvor spændende det er at udforske andres følelser, og at spørge ind til andres oplevelser. Fået redskaber til   at spørge ind” ( Joan Tingvold)

Især øvelserne har været godt.

“Især øvelserne, indholdet og din (Helenes) evne til at samle vores praksisbeskrivelser op, har være godt” (Allan Rasch)

Er blevet endnu mere bevidst

“Er blevet endnu mere bevidst om, hvor vigtigt det er, at være tydelig, og blive på egen banehalvdel. Rigtig godt med øvelserne og de mange eksempler” (Louise M)

..ikke tage ting så personligt.

“Jeg har lært at jeg ikke skal forsvare/ undskylde mig – og ikke tage ting så personligt. Det er vigtige redskaber i mit daglige arbejde – og vigtigt at kende til sin egen ret, og andres ret i kommunikationen. At det er ok at sige fra – og at tage ansvar for min egen kommunikation, og hvad mine svar gør ved mig.” (Karin Kofoed)

Fantastisk evne til at undervise

Blevet opmærksom på min måde at tænke på, min adfærd og mine handlemåder. Fået supergode redskaber til at kunne agere i en kommunikation. Du har en fantastisk evne til at undervise. (Susanne Logis)

Vil gerne have dig på skulderen

“Du er meget inspirerende. Jeg ville gerne have ”dig på skulderen”, når jeg igen oplever en situation der er svær.”(Gitte Grønwall)

Ud af offerrollen

“Jeg har fået teknikker til at øve mig på at kommunikere i situationer som jeg har det svært med f.eks på arbejde, hvor jeg tit falder ind i offerrollen. Jeg vil fremover være mere bevidst om hvordan og hvornår jeg vælger kommunikationsform  –  og som sagt går jeg herfra med den viden om hvordan jeg kan ”blive hos mig selv”, i min naturlige tilstand.”(Lars)

Du forstår at være tilstede.

“Du forstår at være tilstede og gribe situationer og spørgsmål, samtidig har du øje for den enkelte, nænsomt og kærligt.”(Karin S Riis)

At jeg selv har indflydelse på om det bliver en god dag.

“Det har været en øjenåbner at jeg ikke kan ændre andre mennesker, men mig selv. At jeg selv har indflydelse på om det bliver en god dag, med gode tanker. Jeg er blevet mindet om hvor vigtigt det er at være tro imod mig selv. At jeg har stillet for store krav til mig selv, og at jeg er OK som jeg er, uden at skulle præstere en masse.(Sara Bendtsen)

En dybere forståelse.

“Det har givet mig en dybere forståelse af hvilke mekanismer der sker, når jeg eller andre misforstår hinanden. Dejligt at gå hjem med nogle redskaber, som kan hjælpe mig til, at finde min indre forståelse, og deraf også andres hensigter gøren og laden. (Dorrit Knudsen)

Kontakt